середа, 25 травня 2011 08:55

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко пообіцяла сумлінно ходити до ГПУ

Тимошенко пообіцяла сумлінно ходити до ГПУ

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що обов'язково ходитиме на всі виклики до Генеральної прокуратури. Таким чином, за її словами, вона даватиме приклад усім громадянам, що не треба боятися, а слід захищати свої права.

Як повідомила прес-служба Тимошенко, політик в ефірі "5 каналу", зокрема, сказала: "Безумовно, я як людина маю емоції і переживаю, що буде завтра-післязавтра. Але мені це, за великим рахунком, не так важливо, як те, що буде завтра-післязавтра з державою, з кожною людиною, з кожною дитиною. Я хочу на своєму прикладі показати, що не треба владу боятися".

Голова "Батьківщини" також пригадала один з прикладів, коли людина продемонструвала свою небайдужість до ситуації в України і відсутність страху за поширення інформації.

"Синоптик, яка розповідала в ефірі про погоду, знайшла можливість повідомити людям про те, що в Україні відбувається катастрофа, що сьогодні принижується і нищиться життя людей. Ця проста працівниця Гідрометцентру знайшла можливість при блокаді інформації по центральним та національним каналам донести до людей, що в Україні трагедія, що люди, які при владі, у кожного забирають останнє", - додала Тимошенко.

"Так як у мене достатньо сил вірити в Україну і вірити в нашу з вами перемогу, так і у вас цих сил достатньо. Просто треба іти вперед, не здаватися", - заявила опозиціонерка.

Як відомо, 12 травня під час прямого включення на Національному радіо начальник відділу метеорологічних прогнозів Гідрометцентру Людмила Савченко почала говорити про погоду зі слів про красу природи, але потім заговорила про ситуацію в країні.

"Не можна залишатися байдужим до цієї краси, що доповнюються ніжними запахами бузку та конвалій, мелодійними трелями птахів. Часом здається, що такі чудові дні дарує нам природа як компенсацію за той безлад, беззаконня та несправедливість, що відбуваються в нашій країні", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла сумлінно ходити до ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути