вівторок, 24 травня 2011 19:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не злякалася гармат слабкого Януковича
25

Фото: Фото: Reuters

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що влада її не заарештувала під тиском громадськості, журналістів і дипломатів.

Про це вона сказала після виходу з Генпрокуратури.

"У мене немає сумніву, що вони переглянули рішення про арешт тільки під тиском людей", - цитує слова Тимошенко "Українська правда".

За її словами, Печерський райсуд мав ухвалити рішення про взяття її під варту.

"У них ще з вчорашнього дня було рішення про арешт. Був підготовлений Печерський суд. Я на телефон зробила фото коридору ГПУ, забитого "омоновцями" в масках", - сказала вона.

"В прокуратурі мене обшукали, описали особисті речі, копалися в сумці, намагалися забрати телефон і електронні засоби спілкування, в тому числі айпад. Це - дикунство", - зазначила екс-прем'єр.

В свою чергу присутній при Тимошенко її адвокат Сергій Власенко сказав журналістам, що "вони розпочали процедуру зміни запобіжного заходу на арешт".

Крім того, Тимошенко звернулася до президента.

"Користуючись можливістю, хотіла б звернутися до Януковича. Я, на відміну від вас, не маю ні силових структур, ні кишенькових судів, ні банди, яка вас оточує, ні мільярдів грошей, які ви забрали у держави. Можливо, я взагалі нічого не маю. Але, після таких дій ваших, повірте, ви виглядаєте набагато слабкіше, ніж я, з усіма своїми гарматами і пір'ям. Тому що ви боїтеся, а не я. Тому що ви розумієте, що політик втрачає владу, коли втрачає підтримку людей. Ви її втратили, тому вам страшно. Я вам співчуваю, але не опускайтеся до такого низького рівня, щоб своїх опонентів кидати до в'язниць і, таким чином, не чесно утримуватися на Олімпі. Будьте хоч коли небудь чоловіком, а не людиною, який, вибачте, претендував на чужі шапки", - цитують її слова "Коментарі".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не злякалася гармат слабкого Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути