Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 09:50

Тимошенко погодилась на три умови Путіна

Тимошенко погодилась на три умови Путіна
"Кремль дійсно зробив ставку на Тимошенко в короткостроковій перспективі, на півтора-два роки, - сказав російський політолог Станіслав Бєлковський. - Ставка робиться на неї як на найбільш вірогідного переможця в найближчих парламентських і президентських виборах, а надій на Януковича в цьому плані у Кремля вже немає.

Останні переговори продемонстрували прагнення Москви підтримати Тимошенко і в прагненні знищити Віктора Ющенка, і в прагненні перемогти на президентських виборах.

Ціну на газ вона не отримала лише через те, що ще не зрозуміла ціна на середньоазіатський газ, але вона буде зрозуміла ще до парламентських виборів. При цьому буде невисокою, можливо, навіть в $250, як хоче сама Тимошенко. І це буде аргументом прем"єра на виборах.

В обмін на це Тимошенко погодилася на три умови Кремля: відкласти на невизначений термін вступ до НАТО, передати "Газпрому" газотранспортну систему і не чіпати поки що тему виведення Чорноморського флоту", - каже Бєлковський.

У БЮТ до слів політолога віднеслися скептично. "Треба пам"ятати, хто такий Белковський, - сказав Сергій Соболєв. - Він на щось впливав при Єльцину, а зараз просто хоче попіаритись на гучній темі. Сумніваюся, що він володіє хоча б 1% інформації, тому всі його слова - або припущення, або фантазії".

За матеріалом: Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко погодилась на три умови Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути