Ексклюзиви
пʼятниця, 10 квітня 2009 16:00

Тимошенко після Пасхи поїде до Путіна

Тимошенко після Пасхи поїде до Путіна
Засідання спільної україно-російської економічної комісії пройде в двадцятих числах квітня.

Про це в п"ятницю на прес-конференції в Дніпропетровську заявила прем"єр Юлія Тимошенко.

"У мене вчора була телефонна розмова з прем"єром Російської Федерації. Ми обговорили всі підходи до підготовки і формування всіх необхідних документів на економічний комітет, що намічався на 8 квітня", - сказала вона.

"Зараз ми домовилися, що він буде перенесений приблизно на двадцяті числа квітня", - сказала Тимошенко.

Вона додала, що в ході бесіди глави урядів двох країн обговорили проблематику відносин у транспортуванні російського газу європейським споживачам територією України.

"Ми обговорили всю проблематику, яка виникла в газовій галузі, усе, що стосується підписаних декларацій (по реконструкції української газотранспортної системи, підписаних у Брюселі)", - розповіла вона.

"Ми з"ясували, що ми партнери в цих напрямках реконструкції і модернізації української газотранспортної системи. І тому я вважаю, що питання знято, і ми можемо співробітничати далі успішно", - підкреслив глава українського уряду.

Нагадаємо, що раніше засідання Міжурядового економічного комітету Українсько-російської комісії планувалося провести 8 квітня в Москві за участю прем"єр-міністрів двох країн - Володимира Путіна та Юлії Тимошенко.

24 березня в прес-службі Кремля, посилаючись на президента Російської Федерації Дмитра Медведєва, заявили, що Росія переносить міжурядові консультації з Києвом через газову декларацію України та ЄС, підписану 23 березня в Брюсселі за підсумками Міжнародної інвестиційної конференції з модернізації української газотранспортної системи.

За матеріалами: Ліга, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко після Пасхи поїде до Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути