понеділок, 23 січня 2012 14:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко пересувається за допомогою сусідки, але від обстеження відмовляється

Тимошенко пересувається за допомогою сусідки, але  від обстеження відмовляється

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка перебуває в Качанівській виправній колонії у Харкові, як і раніше пересувається за допомогою сусідки по камері, повідомив начальник колонії Іван Первушкін.

"Вона пересувається за допомогою сусідки по камері", - сказав Первушкін журналістам у понеділок.

Він зазначив також, що керівництво колонії сподівається, що Тимошенко змінить точку зору і погодиться на обстеження спеціалістами, залученими комісією МОЗ.

"Ми все-таки сподіваємося, що ці візити (представників комісії МОЗ та залучених спеціалістів) дадуть позитивний ефект, і колись вона все-таки захоче обстежитися. Я персонально відповідаю за здоров'я кожного, хто перебуває в колонії, тому ми запрошуємо різних фахівців - може, вона все ж погодиться на обстеження, і ми отримаємо об'єктивну інформацію про її стан здоров'я", - сказав Первушкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко: "Я не помічаю ґрат. Бачу лише голубе небо"

Як повідомила заступник голови комісії МОЗ Галина Сіроштан, в понеділок, 23 січня, Тимошенко в черговий раз відмовилася від обстеження. Сіроштан зазначила, що пройшло вже 5 сеансів масажу, що робить масажист, якому довіряє Тимошенко.

"Масаж проводить особистий масажист Тимошенко в присутності фахівця нашого Головного управління охорони здоров'я. На думку нашого фахівця з фізіотерапії, проводиться загальний масаж. На сьогоднішній день результату немає. Як правило, за методиками лікувального масажу перші позитивні зрушення з'являються на 9-10-й сеанс. Всього рекомендується до 20 масажів", - сказала Сіроштан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко назвав людей, які знімають Тимошенко на камеру, "збоченими вуайєристами"

Вона зазначила, що комісія МОЗ рекомендувала Тимошенко збільшити рухову активність, проте екс-прем'єр відмовилася від занять лікувальною фізкультурою.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пересувається за допомогою сусідки, але від обстеження відмовляється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути