понеділок, 19 вересня 2011 21:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не захворіє на туберкульоз - пенітенціарна служба

Тимошенко не захворіє на туберкульоз -  пенітенціарна служба

Державна пенітенціарна служба України називає неправдивою інформацію про те, що через стіну від камери, в якій знаходиться екс-прем'єр Юлія Тимошенко, розташовується медична частина Київського СІЗО, в якій знаходяться люди з відкритою формою туберкульозу.

У прес-службі відомства підкреслили, що приміщення медико-санітарної частини Київського СІЗО розташоване "на значній відстані від камери, де міститься Тимошенко, і в окремому закритому приміщенні".

"Тому будь-які припущення про можливість захворювання Тимошенко туберкульозом від інших хворих є надуманими", - зазначено в повідомленні.

У пенітенціарній службі підкреслили, що ув'язненні з активною формою туберкульозу відразу поміщаються в спеціалізований медичний ізолятор.

Крім того, в прес-службі поінформували, що в суботу, 17 вересня, згідно з дозволом Печерського райсуду від 15 вересня, Тимошенко отримала усну консультацію фахівців МОЗ щодо стану її здоров'я.

"Від більш детального огляду та обстеження членами комісії Тимошенко відмовилася", - говориться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що їй загрожує туберкульоз, у зв'язку з перебуванням в сусідній камері людини з відкритою формою цієї хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не захворіє на туберкульоз - пенітенціарна служба ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути