понеділок, 19 вересня 2011 14:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Литвин упевнений, що стаття, яку "шиють" Тимошенко, декриміналізується

Литвин упевнений, що стаття, яку "шиють" Тимошенко, декриміналізується

Верховна Рада на нинішньому тижні не розглядатиме питання про декриміналізацію статей Кримінального кодексу, за якими звинувачують екс-прем'єр-міністра, лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.

"Сьогодні, відчуваючи настрій, я підтримав позицію голови комітету Віктора Швеця про те, щоб не виносити низку законопроектів з цього приводу на розгляд Верховної Ради, оскільки позитивного рішення прийнято не буде", - сказав голова Верховної Ради України Володимир Литвин на прес-конференції в понеділок, відповідаючи на питання, чи будуть у парламенті розглядатися законопроекти, запропоновані опозицією, про декриміналізацію статті 365 Кримінального кодексу Україні і одну з частин статті 191 цього ж Кодексу, в яких йдеться про перевищення службових повноважень посадовими особами.

Литвин підкреслив, що лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко також сказав про те, що опозиційні депутати пропонують не розглядати відповідний законопроект на цьому пленарному тижні.

Спікер повідомив, що в понеділок вранці був зареєстрований ще один законопроект з цього питання.

При цьому Литвин підкреслив, що рішення про декриміналізацію відповідних статей з часом буде прийнято. "Рано чи пізно ми прийдемо до цього рішення", - додав спікер.

Зараз ви читаєте новину «Литвин упевнений, що стаття, яку "шиють" Тимошенко, декриміналізується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути