понеділок, 19 вересня 2011 17:53

Томенко сподівається, що провладні депутати підписами підтвердять своє співчуття Тимошенко та Луценку

Томенко сподівається, що провладні депутати підписами підтвердять своє співчуття Тимошенко та Луценку

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко висловив сподівання, що лідери фракцій підтримають звернення до суду щодо зміни запобіжного заходу для Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Про це він заявив сьогодні під час брифінгу після закінчення погоджувальної ради, повідомляє прес-служба політика.

"Ми сподіваємося, що виступи багатьох політиків - представників партії влади стосовно того, що вони співчувають Юлії Тимошенко та Юрію Луценку сьогодні будуть підтверджені відповідними підписами", - сказав Томенко.

Він зазначив, що формальна, а не емоційна причина таких дій, у першу чергу, в тому, що судовий процес над Тимошенко у процесуальній частині практично завершився.

"Якщо проаналізувати головні причини, які називалися в суді, застосування такого запобіжного заходу, як утримання під вартою (запізнення, затягування процесу тощо), то всі вони втратили будь-який сенс, оскільки суд в основній частині завершився", - підкреслив політик.

"Сьогодні  нема сенсу утримувати Юлію Тимошенко у СІЗО, а тому було б справедливо і чесно прийняти це рішення і змінити запобіжний захід", - додав він.

Стосовно утримання Луценка, то, на переконання Томенка, окрім сумнівності звинувачень на його адресу, варто взяти до уваги його стан здоров'я та  змінити запобіжний захід.

"Тому ми сподіваємося, що не на словах будуть підтримувати Юлію Тимошенко і Юрія Луценка представники більшості, а сьогодні підписами підтвердять цю справу", - підсумував Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко сподівається, що провладні депутати підписами підтвердять своє співчуття Тимошенко та Луценку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути