пʼятниця, 04 жовтня 2013 09:24

Тимошенко не встигнуть відправити за кордон на лікування - міністр юстиції

Тимошенко не встигнуть відправити за кордон на лікування - міністр юстиції
Фото: news.ivest.kz

Міністр юстиції Олена Лукаш вважає, що екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не зможе виїхати на лікування за кордон до Вільнюського саміту. Необхідні для цього закони просто не встигнуть прийняти в парламенті.

"Але для вирішення цього питання є заходи індивідуального характеру. Їх я не коментуватиму. Це пов'язано виключно з позицією самої Юлії Тимошенко і з позицією місії Кокса-Кваснєвського", - сказала нам міністр, передають "Вести".

Питання, чи може йти мова про помилування Тимошенко президентом, Лукаш коментувати не стала.

До речі, вчора Кокс і Кваснєвський (вони керують місією Європарламенту щодо Тимошенко) були у екс-прем'єра в Харкові і провели з нею 2,5 години. Після зустрічі вони сказали: "Ми будемо робити все, щоб Угода про асоціацію з ЄС була підписана" (ряд політиків ЄС каже, що підписання угоди має бути поставлено в залежність від долі екс-прем'єра).

Джерело видання повідомило, що з Качанівської колонії вже почали вивозити речіТимошенко для відправки екс-прем'єра за кордон.

За словами заступника генпрокурора Рената Кузьміна, з 1995 року Юлія Тимошенко фігуріровала в 24 кримінальних справах - частина з цих справ довелося закрити.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не встигнуть відправити за кордон на лікування - міністр юстиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути