середа, 25 квітня 2012 14:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не оголошувала голодування - тюремники

Тимошенко не оголошувала голодування - тюремники
Фото: ukranews.com

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не оголошувала голодування.

Про це повідомили в Державній пенітенціарній службі України.

"Прес-служба Державної пенітенціарної служби інформує про те, що сьогодні зранку під час спілкування Ю. Тимошенко зі співробітниками та медиками Качанівської виправної колонії, вона повідомила про те, що голодування не оголошувала", - йдеться у повідомленні.

Там зокрема наголосили: "Засуджена Тимошенко Ю.В. пояснила, що вона не оголошує голодування представникам колонії але письмово це підтвердити відмовляється".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники запевняють, що ролик, де Тимошенко і Власенко цілуються, справжній

 

"25 квітня засудженій Тимошенко Ю.В. було роз'яснено зміст інструкції, затвердженої наказом № 127 від 12.06.2000 р.Державного департаменту України з питань виконання покарань про умови утримання і порядок примусового годування в установах кримінально-виконавчої системи осіб, які відмовляються від їжі", - йдеться в повідомленні.
Начальник колонії провів з нею роз'яснювально-профілактичну бесіду з метою попередження "проявам відмови від їжі та виключення їх".
Як повідомлялося, захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив,що Тимошенко 20 квітня оголосила голодовування. Власенко оприлюднив звернення екс-прем'єра, в якому вона вказала на застосування до неї сили при транспортуванні до лікарні.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не оголошувала голодування - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути