Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 17:38

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не подобається, що лікарню для неї вибрали в МОЗ

Тимошенко не подобається, що лікарню для неї вибрали в МОЗ
Сергій Власенко наголосив, що Тимошенко чиновникам з МОЗу не довіряє. Фото: compromat.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко наполягає, щоб її лікували відповідно до рекомендацій, наданих незалежними німецькими лікарями.

Про це заявив керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко в інтерв'ю журналістам, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Юлія Тимошенко тримає позицію з 14 лютого і її позиція незмінна. Вона вимагає неухильного дотримання лікування, встановленого німецькими лікарями у висновках її здоров'я, а також те, що її лікування може проводитися в спеціалізованій клінічній установі, яка спеціалізується на проблемах спини", - заявив Власенко.

"Жодної довіри чиновникам МОЗ,  а також чиновникам Державної пенітенціарної служби у Юлії Тимошенко немає. Саме ці люди півроку писали, що Тимошенко здорова і дозволяли проведення слідчих, процесуальних та інших дій з Юлією Тимошенко", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не дозволяє робити пункцію спинного мозку, а взагалі хоче лікуватись

"Тому доручити їм вибір медичного закладу, доручити тим людям, які ще вчора казали, що вона здорова, - нелогічно і нерозумно", - резюмував захисник.

Нагадаємо, що сьогодні генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що доручив забезпечити лікування Тимошенко за межами Качанівської колонії, де вона наразі перебуває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко: Янукович має взяти під особистий контроль лікування Тимошенко

Пізніше в МОЗ заявили, що Тимошенко лікуватимуть у Харкові у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" у відділенні патології хребта та переферійної нервової системи. У міністерстві запевнили, що у цій установі є все необхідне для лікування хвороби екс-прем'єра.

У свою чергу, Власенко заявляв, що обирати лікарню для Тимошенко мають німецькі лікарі, які ставили їй діагноз.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не подобається, що лікарню для неї вибрали в МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути