пʼятниця, 02 листопада 2012 08:47

Тимошенко навідріз відмовилась припинити голодування — Турчинов

Тимошенко навідріз відмовилась припинити голодування — Турчинов
Фото: byut.com.uа

Заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов каже, що на його вмовляння припинити голодування, колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко категорично відмовилась.

"Щойно закінчилась наша зустріч зустріч з Юлією Володимирівною у харківській лікарні. Ми намагались вмовити її припинити голодування, але Юлія Володимирівна навідріз відмовилась. Вона продовжує голодування, протестуючи проти тієї агресивної фальсифікації, що відбувається сьогодні по всій країні", - повідомив він в своєму блозі на "Кoрреспондент.net".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ всі, хто не мертвий, то почуває себе добре - Власенко

За його словами, вони говорили про підсумки виборів і дійшли висновку, що влада їх програла. "Обговорили ситуацію по виборам та їх результатам.  Дійшли висновку, що ця влада повністю програла вибори і дні їх злічені", - зазначив Турчинов.

Окрім того, він додав: "Юля тримається, настрій у неї бойовий... Переказувала всім вітання та палкий заклик триматись. Вона просила передати вам, що разом ми здатні змінити все: змінити владу, змінити країну і відродити вільну, горду, світлу та гідну Україну!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Юлії Тимошенко прибула делегація лікарів

Нагадаємо, вчора відбулась зустріч Юлії Тимошенко із лідерами Об'єднаної опозиції Олександром Турчиновим, Григорієм Немирею та Арсенієм Яценюком.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко навідріз відмовилась припинити голодування — Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути