Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2009 09:00

Тимошенко може програти вибори через власну команду - Волков

Тимошенко може програти вибори через власну команду - Волков
Юлія Тимошенко вийде у другий тур президентських виборів, але вона може мати проблеми з командою. Таку думку висловив президент Інституту політичного аналізу і соціального прогнозу Олександр Волков в ефірі радіо "Свобода".

Є молоді перспективні люди, які не входять у клан Тимошенко

"У Тимошенко є шанси. Я думаю, що в другий тур все-таки вийде вона разом з Януковичем. Але Тимошенко - знову ж таки, це моє бачення - у неї сьогодні дуже великі проблеми з командою", - сказав політик.

"І те, що пішов Пинзеник, Пинзеник ще не член її команди, він член ПРП, і навіть якщо він пішов, і сьогодні немає йому заміни, стовідсоткової, повної заміни, щоб його замінити. Фахівця такого рівня немає", - додав Волков.

"Хоча є молоді перспективні люди, але їх не пускають туди, оскільки вони не входять в той або інший політичний клан, який сьогодні підтримує Тимошенко", - вважає він.

"Вона (Тимошенко) в другому турі може бути, але дуже велика проблема у неї в команді. У другому турі перше, що її запитають, буде стосуватися тих самих виборів - спитають: "Юлія Володимирівна, ми голосуємо за Вас як за Президента, але назвіть свою команду, скажіть, кого Ви представлятимете Прем"єр-міністром, кого Міністром внутрішніх справ, кого головою СБУ, кого Генеральним прокурором". І тут у неї крапка. Ні, є Юлія Володимирівна, а позаду - пітьма, нічого не немає.

Тому це дуже велике питання її перемоги в другому турі, якщо вона не представить свою команду, що, можливо - якщо вона вийде в другий тур - це буде велика проблема для неї", - відзначив Волков.

За матеріалом: Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко може програти вибори через власну команду - Волков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути