середа, 30 липня 2008 13:57

Тимошенко літала і кричала в рупор (ФОТО)
8

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко та міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра відвідали село Верхній Ясенів (Верховинський р-н, Івано-Франківська обл.).

Фото УНІАН

Цього дня прем"єр-міністр на вертольоті облетіла постраждалі райони Івано-Франківської області, і після цього вилетіла до Києва.

Гірське село Верхній Ясенів постраждало в результаті розливу річки Чорний Черемош. У селі проживає близько 1700 людей.

У Верховинському районі вздовж річок Чорний і Білий Черемош, які впадають у Прут, в результаті підйому рівня води, за словами місцевих жителів, постраждало близько 40 населених пунктів.

Внаслідок стихійного лиха (дуже сильних дощів, що призвели до різкого підняття рівнів води у ріках Карпатського басейну) у 6 областях (Івано-Франківській, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській) залишається підтопленими 655 населених пунктів (зменшення на 112 н.п.) і 38 тис. 215 житлових будинків (зменшення на 6 тис. 490 будинків), а також 57 тис. 383 га сільськогосподарських угідь.

У Івано-Франківській області, яка найбільше постраждала від стихії, залишаються підтопленими 398 населених пунктів, 24 тис. 251 житловий будинок, 22 тис. 556 га сільськогосподарських угідь.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко літала і кричала в рупор (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути