четвер, 30 жовтня 2008 07:45

Тимошенко тисне на Ахметова справою про вбивство його попередника

Справу про вибух на стадіоні в Донецьку, у результаті якого загинув перший президент футбольного клубу "Шахтар" Ойкаті Брагін, повернули в суд з подачі Тимошенко.

Про це повідомило "Газеті 24" джерело в Партії регіонів.

"Усім відомо, що голова ВСУ Онопенко (ВСУ повернув справу в Донецький апеляційний суд) близький до Юлії Тимошенко, не проти побути кукловодом. І хоча обвинувачення проти Ахметова безпідставні, на "непаплюженні імені" можна одержати багато політичних дивідендів", - вважає джерело.

"У випадку виборів Тимошенко спробує переконати групу Ахметова в ПР блокувати створення коаліції з "Нашою Україною". Якщо ж виборів не буде, Ахметова можна схилити до створення більшості з БЮТ. В умовах економічної кризи глава уряду може також переглянути умови співробітництва з підприємствами, підконтрольними "Систем Кепітал Менеджмент", - заявило джерело.

У Верховному суді політичне підґрунтя справи виключають. Співрозмовник , близький до глави суду, заявив: "У справі знайдено нові обставини, пов"язані з криміналом. До того ж справа переглядаємо не ми, а Донецький суд".

У лютому минулого року винним в організації теракту визнали екс-майора донецької міліції В"ячеслава Синенка.

Однак підсудний заявив про фальсифікацію матеріалів розслідування. 4 вересня цього року Верховний суд розглянув його скаргу і скасував вирок Донецького апеляційного суду, відправивши справу в цей же суд на повторний розгляд.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко тисне на Ахметова справою про вбивство його попередника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути