пʼятниця, 14 жовтня 2011 14:24

Тігіпку не подобається, що "афганці" замість пільг почали займатися політикою

Тігіпку не подобається, що "афганці" замість пільг почали займатися політикою

Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко бачить у вчорашній заяві Союзу афганців про оголошення масової мобілізації тільки політику.

Про це він сказав в ході XI економічного форуму "Економічна інтеграція - національні пріоритети", який проходить у Трускавці.

"Коли ми говоримо про групу людей, які вчора зробили відповідну заяву, мені здається, що йде розмова не про ці речі (не про соціальні пільги) - йде розмова про політику. І якщо люди хочуть займатися політикою, і хочуть мобілізовувати своїх прихильників на ці політичні акції - це їхня справа. Вони мають право на це", - сказав Тігіпко.

При цьому він підкреслив, що урядова робоча група на чолі з ним виконала абсолютно всі умови "афганців".

"Я готовий з ними розмовляти про соціальні пільги, хоча, на мій погляд, ми зробили все, що ми могли. І всі вимоги всіх учасників військових дій в Афганістані виконали. Вони говорили: "допоможіть нашим інвалідам" - ми зробили це, "допоможіть нашим матерям, які залишилися без своїх синів" - ми зробили, "допоможіть нашим померлим товаришам і їх сім'ям" - ми зробили, "допоможіть інвалідам протезуванням" - ми зробили, вони вимагали ще оздоровлення - ми і це зробили. І вони будуть брати участь наступного року в розподілі всіх путівок, які будуть у МОЗ та Мінсоцполітики. Хто хоче займатися політикою - будь ласка. Дорога відкрита!", - підкреслив Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпку не подобається, що "афганці" замість пільг почали займатися політикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути