понеділок, 05 березня 2012 12:22

Тігіпко є "тушкою" влади в партійному плані - "бютівець"

Тігіпко є "тушкою" влади в партійному плані - "бютівець"

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко зіграв негативну роль в політичній історії України.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Тігіпко обманув народ України своєю назвою та розкруткою. Він позиціонував себе як людина сильна та вольова, яка йде альтернативою владі. Фактично він завжди грав на руку Віктору Януковичу та Партії регіонів. Цим самим ввів людей в оману. Сьогодні вона остаточно розкривається. Частина прихильників "Сильної України" вже відійшла, інша – ще відійде. Адже Тігіпко зрадив своїх виборців і пішов до Партії регіонів, за яку вони не голосували", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович побажав "мудрому і професійному" Тігіпку продовжувати у тому ж дусі

За словами Бондаренка, Тігіпко виявився людиною, яка найбільше в житті любить владу. "Отримавши її з рук Януковича, він сьогодні відпрацьовує – вливає свій електорат і закриває політичний проект. Для цього у нього є певні мотиви, зокрема фінансово-економічні. Від продажу його банку держава не отримала нічого. Він скористався "дірками" у законодавстві та офшорними зонами, звільнившись від податків. Тому знаходиться на "гачку" у влади. Він - "тушка" Партії регіонів у партійному плані", - зауважив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Тігіпко захоче у президенти, то ризикує отримати кримінальну справу

"Члени Єдиного центру давно є "тушками" у парламенті і голосують синхронно із Партією регіонів. Іде ганебний процес перекупівлі через окремих осіб політичних проектів. ЄЦ – це крупна "тушка", яка прийшла до Верховної Ради по списку "Нашої України", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко очолить список Партії регіонів на виборах?

Нагадаємо, на 17 березня намічене злиття партії "Сильна Україна" з Партією регіонів. За інформацією ЗМІ, також у цей день нібито пройде з'їзд Єдиного центра, де буде прийнято рішення про самоліквідацію та входження до партії влади.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко є "тушкою" влади в партійному плані - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути