понеділок, 24 жовтня 2011 12:55

Тігіпко впевнений, що в ПР він буде конкурентним політиком

Тігіпко впевнений, що в ПР він буде конкурентним політиком

Лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко не боїться, що за умови злиття з Партією регіонів з часом буде там "білою вороною".

Про це він заявив в коментарі УНН, відповідаючи на запитання щодо можливого злиття. "Я люблю конкуренцію, в тому числі і політичну. Я впевнений, що в Партії регіонів, як політик, я буду конкурентним", - сказав Тігіпко.

Зазначимо також, що Тігіпко вважає, що в Україні минає час дрібних партій.

"Їх і далі будуть створювати, але результату від їхньої роботи не буде, так як у малих партіях переважають амбіції. Я переконаний, що країні потрібні великі політичні проекти, які об'єднують її. В іншому разі, Україна залишиться розділеною дрібними політиками та дрібними ідеями", - сказав Тігіпко.

Нагадаємо, другий етап з'їзду партії "Сильна Україна" відбудеться за місяць. Делегати мають вирішити, чи варто їм об'єднуватися з правлячою партією для реформування країни.

Раніше Тігпко не виключав, що після об'єднання з Партією регіонів його політичної сили, він зможе очолити ПР.

Зазначимо також, що головна соратниця Тігіпка Олександра Кужель попросила Тігіпка прийняти її відставку. "Я 17 років присвятила створенню середнього класу в Україні і не можу увійти в команду, котра знищує його", - сказала Кужель.

 

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко впевнений, що в ПР він буде конкурентним політиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути