четвер, 19 листопада 2009 18:41

Тігіпко вважає, що Ющенку і Медведєву досить бавитись інтернетом

Тігіпко вважає, що Ющенку і Медведєву досить бавитись інтернетом
Кандидат на пост Президента України Сергій Тігіпко вважає, що Президенти України та Росії Віктор Ющенко і Дмитро Медведєв перетворюють міждержавні контакти на шоу.

Як повідомили у прес-службі Тігіпка, так він прокоментував розміщене на сайті глави Української держави відкрите звернення до Медведєва щодо газових контрактів.

За словами Тігіпка, "з інтернет-дипломатією в українсько-російських відносинах час закінчувати".

"Базовий принцип міжнародного спілкування – спочатку провести переговори, а потім виходити до преси. Однак лідери України та Росії останнім часом дотримуються іншої лінії поведінки, чим шокують і своїх співгромадян, і партнерів у третіх країнах. Спочатку Медведєв в серпні звернувся до українського колеги через відеоблог, чим тільки спровокував непотрібні емоції в суспільстві. Тепер Ющенко взявся спілкуватися з Кремлем шляхом розміщення листів на власному сайті. Зрозуміло, що так чинять не тоді, коли хочуть бути почутими партнером, а коли прагнуть просто попіаритися", – заявив Тігіпко.

Він висловив переконання, що своїм кроком президент України тільки зашкодив переговорам з питання співпраці в газовій сфері, які сьогодні прем`єр-міністри України і Росії Юлія Тимошенко та Володимир Путін проводитимуть у Ялті.

"Ймовірно, він цього й хотів. Проте в цілому це симптом більш серйозної недуги відносин між Києвом і Москвою: повноцінного прямого діалогу на найвищому політичному рівні між країнами немає, і він може бути відновлений тільки після президентських виборів в Україні", - переконаний Тігіпко, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко вважає, що Ющенку і Медведєву досить бавитись інтернетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути