середа, 27 січня 2010 11:58

Тігіпко - Тимошенко: "Ніякої підтримки не буде!"

Тігіпко - Тимошенко: "Ніякої підтримки не буде!"

Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце в першому турі президентських виборів, нікого з кандидатів в другому турі підтримувати не буде.

"Я витримаю позицію і нікого підтримувати в другому турі не буду", - сказав Тігіпко журналістам у середу.

За словами політика, його виборці самі можуть визначитися, за кого голосувати.

"Скажу відверто, я знаю, що це все-таки достатньо освічені і розумні люди. І мені здається, що навіть якісь мої заклики сьогодні можуть трішки образити їх. Вони самі можуть розібратися", - сказав Тігіпко.

Він також підкреслив, що ні до кого в команду переходити не збирається і нікому підігравати не буде, оскільки у нього є своя команда, яка готова проводити реформи в країні.

"Юлія Володимирівна вчора зробила заяву, я відповів своєю (заявою). Зрозуміло, що команда Тимошенко хоче отримати додаткову підтримку, але я сказав, що цього не буде, підтримки не буде", - сказав Тігипко.

Він в черговий раз підкреслив, що якщо новий президент збере парламентську більшість і запропонує кандидатуру Тігіпкі на посаду прем"єр-міністра, то він погодиться, а до другого туру не збирається когось підтримувати.

У другий тур президентських виборів, який пройде 7 лютого, вийшли лідер Партії регіонів Віктор Янукович і прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Тігіпко - Тимошенко: "Ніякої підтримки не буде!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути