четвер, 30 квітня 2009 11:17

Тігіпко розповів про свою команду

Тігіпко розповів про свою команду
Сергій Тігіпко сказав, що до його команди увійдуть маловпізнанні політики, які зараз займають другорядні посади. Про це він заявив в програмі Шустер Live.

"Я знаю багатьох талановитих людей, які сьогодні незадіяні в яких-небуть серйозних процесах. Вони сидять на другорядних позиціях, але при цьому мають колосальний досвід. Особливо багато таких людей в регіонах", - розповів Тігіпко.

Він не назвав конкретні прізвища, однак заявив, що в його команді буде багато нових облич. "Одне можу сказати – вона (команда –Gazeta.ua) буде нова, або дуже оновлена. Ви побачите мало облич, які сьогодні перетасовані як карточна колода", - сказав Тігіпко.

Він також розкритикував діяльність нинішнього президента Віктора Ющенка, сказавши, що "має до нього багато претензій, як і інші українці".

Відповідаючи на запитання, чи зробив би він Тимошенко прем"єром у разі свого президенства, Тігіпко сказав, що якби перед виборами мав таку домовленість з Тимошенко, то дотримався б її.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів про свою команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути