вівторок, 28 квітня 2009 08:25

Тігіпко розповість, чому пішов з політики: "Розмова буде цікава"

Тігіпко розповість, чому пішов з політики: "Розмова буде цікава"
Сергій Тігіпко розраховує на власний фінансовий ресурс на майбутній президентській кампанії. Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

"Безумовно я буду використовувати свій власний ресурс. Ні до кого з великих і потужних звертатися не буду, тому що я хотів би у весь час цих перегонів говорити те, що я хочу говорити, а не виконувати чиїсь замовлення, - сказав Тігіпко.

На запитання, чи готовий він протистояти критиці, яка обрушиться на на нього після заяви йти на вибори президента, Тігіпко заявив, що "має гарний настрій і до багато чого готовий".

"Розмова буде цікава. Це я гарантую"

Він також пообіцяв розповісти, чому пішов з політики у 2004 році, заявивши, що люди багато чого не знають. "Я трошечки почекаю і ми про це поговоримо трошки пізніше. Одне можу сказати, що ті люди які сидять у цій аудиторії, які нас бачать і ви, експерти, багато чого не знаєте. Трошки почекаємо і потім про це переговоримо. Розмова буде цікава. Це я гарантую", - сказав Тігіпко.

Крім того, Тігіпко не виключив варіанту обрання Президента у парламенті за умови перевиборів Ради. "Сьогодні сама конфігурація влади показує, що у нас не все в порядку. Ми не маємо потужного президента, ми не маємо потужної Ради. Через це страждає Кабінет міністрів, який немає відповідних повноважень і сьогодні потрібні зміни. Якщо ми говоримо про вибори президента у парламенті, то безумовно перед цим потрібно міняти парламент по-новому", - зазначив Тігіпко.

"Я готовий допомагати кому завгодно"

На запитання, чи готовий він зайняти посаду в уряді у разі створення нової більшості, Тігіпко сказав: "Я готовий допомагати кому завгодно. Запросила Юлія Володимирівна. У мене не було з нею ніякої домовленості. Отак сиділи люди. Вона сказала ідіть до мене і я пішов. Зараз ми підписуємо багато ініціатив, працюємо з інвесторами всього світу. Запрошує президент - не було жодного разу, щоб я прийшов до президента і не виступив. Я веду себе констуктивно".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповість, чому пішов з політики: "Розмова буде цікава"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути