субота, 26 березня 2011 09:43

Тігіпко розповів, коли піде у відставку

Тігіпко розповів, коли піде у відставку

Віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко обіцяє піти у відставку, якщо до закінчення чергової сесії Верховної Ради не буде реалізована пенсійна реформа

Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів.

"Якщо в червні-липні максимум ми не приймемо цих рішень, моя позиція буде дуже проста - я піду у відставку", - повідомив віце-прем'єр.

Він пояснив, що в разі відмови від реформування пенсійної системи, Україна буде змушена пізніше її проводити, але більш жорстко і "з наслідками подібними до португальських".

"Я залишився практично на тих же позиціях, на яких був. Я погодився з тим, що ми можемо ще місяць-півтора, максимум два, попрацювати, щоб пояснити людям ті чи інші положення пенсійної реформи, але я абсолютно впевнений, що в цю сесію до кінця скажімо червня, ми зобов'язані просто прийняти пенсійну реформу", - зазначив чиновник.

Він також переконаний, що під час парламентських виборів буде неможливо провести реформування пенсійної системи

"Я дійсно вважаю, що ми повинні максимум до червня провести максимальну кількість реформ, зокрема пенсійну, я не вірю, що у вересні, коли попереду будуть вибори, ми зможемо нормальні реформи проводити", - заявив Тігіпко.

Нагадаємо, що Верховна Рада відклала розгляд пенсійної реформи. У свою чергу, президент Віктор Янукович заявив, що реформа необхідна, однак потрібно більше часу на роз'яснювальну роботу.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів, коли піде у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути