Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 13:12

Симоненко не хоче, щоб "ставленик МВФ" Тігіпко проводив пенсійну реформу

Симоненко не хоче, щоб "ставленик МВФ" Тігіпко проводив пенсійну реформу

Міжнародний валютний фонд не може сьогодні диктувати зміст пенсійної реформи в Україні, а віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка, як представника, який працює на МВФ, слід негайно звільнити.

Про це заявив голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко, повідомила прес-служба Компартії.

За його словами, Комуністичній партії вдалося шляхом переговорів досягти з Партією регіонів домовленості про відкладення розгляду пенсійної реформи.

Симоненко уточнив, що комуністи провели переговори з більшістю у Верховній Раді.

"Наші колеги сприймають аргументи Компартії. Не може Міжнародний валютний фонд сьогодні диктувати зміст пенсійної реформи. Вони не є тими, хто знає, як живе народ України", - зазначив нардеп.

При цьому лідер комуністів зазначив, що перш, ніж перейти до пенсійної реформи, необхідно показати суспільству, яка ця реформа і які її наслідки.

Крім того, Симоненко заявив, що віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко поки що так і не дав відповіді на питання, де взяти гроші на заповнення пенсійного фонду, крім як шляхом залучення нових кредитів.

"Тігіпко – типовий представник потужного капіталу, який працює на замовлення МВФ. Його треба терміново звільнити від займаної посади. І якомога швидше", - резюмував комуніст.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко назвав саботажем рішення депутатів про перенесення строків розгляду пенсійної реформи в парламенті. За його словами, пенсійний вік не можна не підвищувати.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко не хоче, щоб "ставленик МВФ" Тігіпко проводив пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути