субота, 20 жовтня 2012 02:40

Тігіпко попередив місцевих чиновників: За результатами виборів буде серйозне оновлення кадрів

Тігіпко попередив місцевих чиновників: За результатами виборів буде серйозне оновлення кадрів
Сергій Тігіпко: У ПР є велика лава запасних, а владі потрібне омолодження. Фото: comments.ua

Владу після виборів необхідно оновлювати, особливо на місцях.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.

"Після виборів мають бути великі зміни у владі. Це моя позиція, підкріплена знаннями. Бо вибори – це той період часу, коли ви загострено маєте чути те, що говорять люди. І сьогодні я ходжу на якісь непідготовлені зустрічі, приходжу у звичайні колективи, буваю на базарах і я чую, про що люди говорять. І я хочу сказати, що реакція влади на це має бути", - наголосив він.

Тігіпко пояснив: "Ми повинні змінити, перш за все, багатьох людей у місцевій владі. Тому що фактично буде голосування довіри, довіри тим людям, які сьогодні представляють владу на місцях. Я думаю, що це буде дуже відповідальний період для місцевої влади. Владу треба змінювати. І я вважаю, що у Партії регіонів сьогодні дуже велика лава запасних, дуже багато молодих, цікавих, розумних людей, яких би ми могли долучити до роботи. Я думаю, що певне омолодження влади необхідно і після виборів ми будемо це робити".

Відповідаючи на запитання, чи означатиме це і певні зміни в Кабінеті міністрів, віце-прем'єр наголосив: "Я не кажу про зміну міністрів чи прем'єра. Але змінити якусь частину членів Кабміну я вважаю абсолютно нормальним".

Він також наголосив, що ПР готова долучати до роботи і людей поза межами партії.

"Ми бачимо, як дійсно зростає довіра до ПР і, я думаю, що ми достатньо просто самостійно сформуємо більшість. Але при цьому, якщо хтось захоче приєднатися, у першу чергу, з тих депутатів, які ідуть самостійно в якості незалежних кандидатів – це зможе зробити. Будь-яка людина, яка прийде у ВР, яка захоче перейти до більшості і підпишеться під програмою, яку запропонує ПР на найближчі 5 років, матиме право ввійти у більшість. Крім того, виконавча влада має формуватися перш за все із членів ПР, але в деяких моментах можна брати і інших людей, якщо вони є професіоналами", - підкреслив Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко попередив місцевих чиновників: За результатами виборів буде серйозне оновлення кадрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути