Ексклюзиви
четвер, 22 липня 2010 11:59

Тігіпко націлився на друге місце на місцевих виборах

Тігіпко націлився на друге місце на місцевих виборах

Партія "Сильна Україна" розраховує на другий результат на місцевих виборах.

Про це в інтерв'ю Лізі заявив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.

"У цілому - на другий результат по країні. У ряді регіонів ми маємо намір отримати більше 30% голосів, в деяких областях наша підтримка - близько 20%", -  зазначив чиновник.

"Я думаю, що краще всього у партії "Сильна Україна" будуть результати в тих містах і регіонах, де проживає найбільше самостійних, успішних людей", - додав віце-прем"єр.

На питання про можливу відставку Сергій Тігіпко відповів так: "Поки буде можливість проводити реформи, я залишуся в уряді".

У той же час, поява в парламенті постанови депутата від БЮТ Ольги Боднар про свою відставку, віце-прем'єр пов'язує з політичною боротьбою.

"Представники БЮТ у парламенті протистоять реформам, які ініціює уряд. Причини опору реформам ясні - політичне суперництво. Саме про ці реформи представники БЮТ говорили протягом останніх п'яти років, але нічого не робили", - заявив чиновник.

Він також упевнений, що рейтинг БЮТ істотно знизиться до дня голосування на місцевих виборах.

Нагадаємо, що в парламенті зареєстровано проект постанови про відставку Сергія Тігіпко. Тим часом, заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель заявила, що віце-прем'єр буде в уряді, якщо президент захоче проводити реформи.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко націлився на друге місце на місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути