вівторок, 16 серпня 2011 16:04

Тігіпко може стати наступником Януковича - політолог

Тігіпко може стати наступником Януковича - політолог

Якщо зараз Сергій Тігіпко йде у Партію регіонів, то потім він стає прем'єром, а пізніше - і кандидатом в президенти від партії влади на 2015 рік.

Таке припущення зробив політолог Вадим Карасьов, коментуючи об'єднання партії Сергія Тігіпка "Сильна України" з Партією регіонів, передає Gazeta.ua.

"Певна група в оточенні президента "прокачує" ситуацію про приємника Віктора Януковича", - зазначив Карасьов. Він відмовився назвати цю групу, але уточнив, що мова йде не про групи Ахметова, Колеснікова чи Клюєва, "який давно бачить себе прем'єром".

"Звичайно, план, який запропонували Тігіпко, для нього дуже цікавий. Адже в 2004 році він уже майже став кандидатом у президенти. І якби тоді Кучма довів справу до кінця, він би міг виграти вибори. Тепер спроба № 2 на 2015 рік" , - сказав політолог.

Крім того, Карасьов повідомив, що Партія регіонів могла злитися із "Сильної Україною" для того, щоб забезпечити собі "приголомшливий успіх на парламентських виборах" і отримати значну, безапеляційну більшість у Верховній Раді.

"Партії регіонів потрібно було змінити якість, перезавантажитися. Відносини з Росією у неї складні, але в публічній сфері найбільш активне саме проросійське радикальне крило партії. ПР повинна змінювати свій склад, оновлювати бренд, ставати більш ліберальною, більш державницькою, прагматичною. Без фріків, радикалів проросійського спрямування, які сьогодні іміджево тягнуть Партію регіонів вниз", - вважає експерт.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко може стати наступником Януковича - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути