вівторок, 16 серпня 2011 15:09

Тігіпко розповів, що його кинуло в обійми Азарова

Тігіпко розповів, що його кинуло в обійми Азарова

Віце-прем'єр і лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко вирішив проводити переговори про об'єднання з Партією регіонів, оскільки побачив, що "регіонали" відкриті для проведення реформ.

Про це він сказав на спільному брифінгу з прем'єр-міністром, лідером Партії регіонів Миколою Азаровим, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Переговори проводились дуже давно. Коли я побачив, що Партія регіонів відкрита для реформ, я вирішив погодитись на об'єднання", - зазначив Тігіпко.

Говорячи про те, чому таке рішення було ухвалено саме зараз, він нагадав, що наближається виборча кампанія.

"У нас попереду дуже важкий рік - відбудуться парламентські вибори. Мені б хотілось обговорити програму конструктивних кроків і засади, на яких їх можна втілювати у життя", - уточнив політик.

Крім того, віце-прем'єр наголосив, що Україна потребує консолідації.

"Що мною рухає особисто? Я добре розумію, що спочатку, коли наша спільна робота не буде приносити результату, буде багато емоційних заяв. Але для мене головне - це проведення реформ, які необхідні Україні", - сказав віце-прем'єр.

Тігіпко нагадав, що Україна, згідно із статистикою ООН, є "однією з найбідніших країн в Європі".

"Ми тільки почали виходити з важкої економічної кризи. І тому нам потрібні політична воля та консолідація для економічного прориву та підвищення рівня життя громадян", - резюмував Тігіпко.

Нагадаємо, рішення про об'єднання Партії регіонів та "Сильної України" Сергія Тігіпка може бути ухвалено протягом двох місяців.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів, що його кинуло в обійми Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути