четвер, 02 серпня 2012 17:12

"Те, що зараз відбувається в Україні, не має нічого спільного з європейськими принципами та стандартами" - єврочиновник

"Те, що зараз відбувається в Україні, не має нічого спільного з європейськими принципами та стандартами" - єврочиновник
Дочка Тимошенко зустрілась із європейським чиновником і висловила вдячність за підтримку. Фото: "Батьківщина"

Сьогодні донька лідера опозиції Євгенія Тимошенко та заступник голови партії "Батьківщина", колишній Віце-прем'єр-міністр України Григорій Немиря провели зустріч з прем'єр-міністром Люксембургу Жаном-Клодом Юнкером.

Про це повідомляє прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З Тимошенко хочуть зробити каліку" - Власенко

Сторони детально обговорили ситуацію, пов'язану з продовженням порушень прав людини та ігноруванням принципу верховенства права в Україні. Євгенія Тимошенко повідомила Жану-Клоду Юнкеру про перебіг розгляду кримінальних справ проти її матері судами та про стан здоров'я Юлії Тимошенко.

"Не дивлячись на всі намагання режиму знищити мою маму, вона не зламалася та продовжує свою боротьбу за демократичну Україну, місце якої у Європі", - наголосила вона.

Прем'єр-міністр Люксембургу підтвердив послідовну позицію його країни та інших країн-членів ЄС щодо неприпустимості використання системи кримінального правосуддя для політичних переслідувань. Було особливо підкреслено негайну необхідність для режиму Януковича прийняти рішення про припинення використання антидемократичних принципів, приймаючи до уваги початок виборчої кампанії в Україні.

"Те, що зараз відбувається в Україні, не має нічого спільного з європейськими принципами та стандартами", - наголосив Жан-Клод Юнкер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Лазаренко йде в депутати Верховної Ради

Євгенія Тимошенко подякувала за підтримку та підкреслила: "Під час зустрічей з вами та з вашими колегами – лідерами країн ЄС, я висловлюю свою вдячність за солідарність у дії, яку ви демонструєте. Це важливо для моєї мами, це важливо для України".

Як відомо, Жан-Клод Юнкер займає посаду прем'єр-міністра Люксембургу з січня 1995 року. Він очолює уряд країни ЄС найдовше з усіх прем'єр-міністрів у Європі та обіймає посаду прем'єр-міністра, якого було обрано демократичним шляхом, найдовше з усіх чинних голів уряду світу. Він також є Президентом Єврогрупи, яка здійснює політичний контроль за європейською валютою.

Зараз ви читаєте новину «"Те, що зараз відбувається в Україні, не має нічого спільного з європейськими принципами та стандартами" - єврочиновник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути