четвер, 02 серпня 2012 12:56

"Ображені" за місце у списку виглядають, як втікачі і зрадники" - Кожем'якін

"Ображені" за місце у списку виглядають, як втікачі і зрадники" - Кожем'якін
Андрій Кожем'якін закликає триматись команди своїх партійців. Фото: obozrevatel.com

Андрій Кожем'якін категорично спростовує приписані йому побоювання щодо перспектив фракції в останні місяці перед парламентськими виборами.

Про це голова фракції "БЮТ-Батьківщина" заявив, коментуючи деякі повідомлення у ЗМІ щодо списку Об'єднаної опозиції повідомляє прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майбутня опозиція закладається в теперішній владі

"Нібито заяви окремих народних депутатів стосовно того, що з вересня фракція "БЮТ-Батьківщина" стане недієздатною, жодним чином не повинні і не будуть впливати на бойових дух нашої команди", - зазначив Андрій Кожем'якін.

Він також заявив, що як керівник фракції він докладе усіх зусиль, щоб депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" залишались монолітною командою і надалі гідно представляли інтереси виборців, які віддали свої голоси за партію "Батьківщина".

"Політична свідомість і відповідальність не повинні залежати від місця у списку. Мені шкода тих, хто цього не розуміє. В очах українського народу такі "ображені" виглядатимуть, як втікачі і зрадники", - підкреслив голова фракції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побажання Тимошенко щодо кандидатів у список було враховано - Гриценко

"Незважаючи на кількість людей, які залишаться вірними нашим виборцям та програмним засадам Блоку Юлії Тимошенко,  – я спокійно і впевнено виконуватиму обов'язки голови фракції", - наголосив Андрій Кожем'якін.

Зараз ви читаєте новину «"Ображені" за місце у списку виглядають, як втікачі і зрадники" - Кожем'якін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути