понеділок, 14 квітня 2014 20:36

"Ті, хто протестує під прапором ворожої держави, – підлягають арешту" - екс-нардеп

"Ті, хто протестує під прапором ворожої держави, – підлягають арешту" - екс-нардеп
Павло Жебрівський Фото: dzerkalo.info

Переговори із сепаратистами – це продовження "кримського сценарію" по здачі наступної частини території України. Про це пише у своєму блозі на Gazeta.ua Павло Жебрівський, колишній народний депутат України.

- Переговори можна проводити тільки з тими, хто виступає за свої права та свободи під жовто-блакитним державним прапором України. Ті, хто протестує під прапором ворожої держави – є злочинцями і, як мінімум, підлягають арешту, - пише політик.

Жебрівський вважає, що антитерористичний центр України, який очолив Василь Крутов – легенда "Альфи", має провести справжню антитерористичну операцію по знешкодженню терористів, іноземців та їхніх найманців у Слов'янську, Луганську, Горлівці, Краматорську, Макіївці, Єнакієвому та Донецьку. Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - необхідно негайно відправити у відставку. На цю посаду призначити людину, яка розуміє, що таке міліція, і її завдання.

- Потрібно терміново змінити всіх керівників обласних, районних та міських управлінь міліції в Харкові, Донецьку та Луганську на міліціонерів-патріотів України, які не працювали при режимі Януковича і які не є наближеними до бізнес-структур Партії регіонів та "Сім'ї". І наостанок: розпочати інформаційно-патріотичну пропаганду на теренах східних областей, - пише Павло Жебрівський.

Нагадаємо, кандидат у президенти Юлія Тимошенко виступила проти застосування сили до сепаратистів, бо це призведе до кровопролиття і агресії з боку Росії.

На минулих вихідних проросійські активісти захопили будівлі у кількох містах на сході країни, зокрема в Донецькій області. 14 квітня сепаратисти взяли штурмом управління МВС у Горлівці. Штурмом керував підполковник російської армії.

Зараз ви читаєте новину «"Ті, хто протестує під прапором ворожої держави, – підлягають арешту" - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути