вівторок, 29 січня 2019 16:11

Тарута висунув гасло: "Без Порошенка в один тур!"

Тарута висунув гасло: "Без Порошенка в один тур!"
Лідер партії "Основа" Сергій Тарута прокоментував підсумки форуму "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", на якому Петро Порошенко повідомив про участь у виборах президента України. Фото: Вести

Задекларовані нинішнім президентом України Петром Порошенком гасла про європейський вектор розвитку нереалістичні, гарант їх висуває лише з метою гри на публіку і в надії завоювати голоси виборців у майбутніх президентських виборах.

Так вважає народний депутат України, лідер партії "Основа" Сергій Тарута, коментуючи підсумки форуму "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", на якому Петро Порошенко заявив про своє висунення на другий президентський термін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Країні не потрібен президент, який не виконує обіцянки - Полочанінов

"Я сумніваюся, що Порошенко колись доведе Україну "від Крут до Брюсселя" - яким би "своїм шляхом" він не йшов, і якими б символами не спекулював, висуваючись на другий термін. Тому що шлях до процвітаючої України - це шлях виконання своїх зобов'язань і обіцянок, це шлях чесного слова, яке надійніше будь-яких підписів. Це шлях патріота, шлях честі і гідності. Але це не шлях Порошенка", - пише політик на своїй сторінці в Facebook. І акцентує увагу на провал реформ в Україні за каденції Петра Порошенка.

"Щоб переконатися в правоті моїх слів, спробуйте перечитати порошенківську стратегію "Україна-2020" - просто щоб згадати назви зімітованих і провалених реформ, щоб переконатися в фантастичному недовиконанні стратегічних індикаторів розвитку економіки і суспільства, щоб ще раз зрозуміти, що Порошенко не відповідає за свої слова. Чи потрібен Україні глава держави, який не може гарантувати громадянам НІ-ЧО-ГО з їх прав і свобод? Не потрібен", - заявив Сергій Тарута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупція - це наслідок неконституційно широких повноважень чиновників - Тарута

Політик також закликав українців об'єднатися, щоб не допустити перемогу "нинішнього "НеГаранта" в першому турі президентських виборів.

"Якщо він туди (до другого туру виборів президента України - ред.) потрапить - Порошенко стане гарантом самих безчесних виборів в історії, найбезсовісніших підтасовок, наймасштабнішого використання адміністративного ресурсу. ... .Порошенка необхідно зупинити ще в першому турі виборів. Без Порошенка в один тур!", - закликав Сергій Тарута.

Лідер партії "Основа" Сергій Тарута 25 січня подав документи в ЦВК на реєстрацію кандидатом в президенти.

Зараз ви читаєте новину «Тарута висунув гасло: "Без Порошенка в один тур!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути