Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2019 12:22

Країні не потрібен президент, який не виконує обіцянки - Полочанінов

Країні не потрібен президент, який не виконує обіцянки - Полочанінов
Порошенко на посаді президента України не виконав в повній мірі жодної своєї обіцянки, вважає глава політвиконкому політичної партії "Основа" Володимир Полочанінов. Фото: Українські Новини

Якщо нинішній стан справ - це межа можливостей президента Петра Порошенка, то країна більше в його послугах не має потреби.

У цьому переконаний голова політвиконкому політичної партії "Основа" Володимир Полочанінов.

"Якщо президент Порошенко зробив все, що міг, то можна зробити висновок: його можливості настільки обмежені, що більше він не потрібен", - так політик прокоментував в прямому ефірі телеканалу "Наш" висловлювання екс-глави Київської ОДА Олександра Горгана про те, що Порошенко за свою каденцію зробив для країни все, що зміг, і "не дав державі розвалитися", незважаючи на те, що "його можливості обмежені".

За словами Полочанінова, виборці при прийнятті рішення на користь кандидата керуються змістом програми претендентів на президентський пост.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада намагається запустити розпродаж ринку землі не в інтересах українців - Полочанінов

"Потрібно повернутися не до того, що президент зміг. А до того, що він обіцяв. Адже люди на виборах не голосують за того, хто підходить до мікрофона і говорить: "Голосуйте за мене, що зможу - зроблю, а чого не зможу - не зроблю". Насправді люди голосують за людину з конкретними обіцянками. Тому слід обговорювати, що Порошенко обіцяв і що виконав", - підкреслив Полочанінов.

На його думку, Порошенко на посаді президента України не виконав в повній мірі жодної своєї обіцянки.

"Порошенко обіцяв боротьбу з корупцією, відновлення курсу гривні, зростання економіки, гідне утримання армії", - зробив висновок глава політвиконкому "Основи" і підкреслив, що результатів у цих напрямках громадяни не бачать.

В Україні досі немає і ніколи не було справжньої демократії. І базове право народу на владу ніколи не реалізовувалося. Є еволюціонуюча диктатура з елементами феодалізму, а після 2014 року і анархії, вважає глава політвиконкому політичної партії "Основа" Володимир Полочанінов. "Президент України в рамках свого контракту, укладеного з українським народом, не має пункту про дострокове припинення дії цього контракту у разі невиконання зобов'язань. Немає закону про імпічмент. Це зробив Янукович, але його практику продовжив Порошенко".

Зараз ви читаєте новину «Країні не потрібен президент, який не виконує обіцянки - Полочанінов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути