четвер, 31 березня 2011 13:47

"Табачника" закидали кетчупом, сметаною і редискою
13

Фото: Фото: Наталія Чубенко/Gazeta.ua

Сьогодні 31 березня о 12 годині у центрі Києва на вулиці Хрещатик, 34 біля старого мисливського магазину активісти "Холодноярської ініціативи" відкрили сезон ненасильницького полювання на міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

"Влада не бажає чути народ. Жоден член уряду не викликав такого жорсткого суспільного осуду як Дмитро Табачник. Тому ми пішли на такі дії і відкрили сезон полювання. Лови на міністра безстрокові. Вони закінчаться щойно об'єкт полювання перестане бути міністром, тобто з моменту підписання указу про його відставку", - сказав учасник акції Андрій Юсов.

"Ненасильницьке полювання передбачає будь-які способи атаки, окрім тих, що можуть спричинити фізичну шкоду об'єкту полювання: пошкодити хутро, зіпсувати шкуру або зламати роги. Пріоритетними формами ловів є наступні: буквальне заплямування Табачника за допомогою продуктів харчування: майонезом, яйцями, тортами, помідорами. Також пропонуємо створювати та поширювати карикатури, шаржі, сатиричні вірші та демотиватори про Табачника", - зазначив Юсов.

Бити дичину в гнізді або на яйцях — не по-мисливськи

На стіну будинку повісили плакат, на якому зобразили Табачника у ролі зайця, якого впіймав за вуха герой мультфільму "Простоквашино" Шарик. На тротуар поряд поклали портрет Табачника з написом "Ненасильницький тир". За кілька метрів протягнули червону стрічку і закликали всіх бажаючих поцілити у портрет міністра кетчупом, сметаною, редискою і зеленою цибулею.

"Полювання може відбуватися в будь-який час доби, незалежно від місця перебування Табачника. Проте мусимо утриматись від ловів під час великих християнських свят, як то Різдво чи Великдень, а також в момент перебування Табачника разом з членами сім'ї або у власному домі: бити дичину, коли вона в гнізді або на яйцях — не по-мисливськи", - зазначили організатори акції.

На акцію зібрались близько 30 людей. Серед них були і активісти організації, і випадкові перехожі. Найбільш влучним мисливцям дарували книжки Василя Шкляра "Чорний Ворон" і "Мисливські усмішки" Остапа Вишні.

"Негідник російський! Не дає дітям вчити українську. Щоб він здох!" - кричала пенсіонерка Віра Петрівна російською, жбурляючи у портрет міністра редискою.

На акцію також прийшов поет Сергій Пантюк.

Зараз ви читаєте новину «"Табачника" закидали кетчупом, сметаною і редискою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути