Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 13:18

Табачник про політику, Януковича і Ахметова

Народний депутат від Партії регіонів Ян Табачник ніколи не прагнув бути політиком. За його словами, він хоче піти з політики "з такою ж чистою совістю, з якою туди прийшов". Про це політик заявив в ході чат-конференції, що проходить на "Главреді".

Зокрема, відповідаючи на питання про те, для чого йому "така брудна справа, як політика", Табачник відповів: "Я ніколи не прагнув бути політиком і в перші десять днів, коли я прийшов до парламенту, я як людина самокритична ставив собі запитання: що тобі тут треба? Що ти тут робиш?".

Разом з тим, нардеп додав, що через десять днів він почав ставити собі питання: "хто вони такі, що вони тут роблять?" "І що я можу зробити хорошого? Якщо цікаво, то у мене є список добрих справ до того, як я став депутатом, і після того, як я став депутатом. Я хочу піти з політики з такою ж чистою совістю, з якою туди прийшов", - підкреслив Табачник.

В той же час, питання про те, до якої групи входить парламентарій - Ахметова або Януковича, "регіонал" прокоментував таким чином: "Мені це нагадує дитяче питання: кого ти більше любиш - тата або маму? Річ у тому, що Янукович і Ахметов були моїми друзями ще до того, як я прийшов в політику, і залишаються такими до цього дня. Думаю, що так і буде далі", - спрогнозував Табачник, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Табачник про політику, Януковича і Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути