четвер, 25 травня 2017 16:48

Син Порошенка оцінив свого батька за три роки

Син Порошенка оцінив свого батька за три роки
Син президента, нардеп Олексій Порошенко: "Маємо міжнародну коаліцію, яка підтримує Україну. Це теж важлива складова діяльності президента". Фото: УНІАН

Народний депутат, син президента Олексій Порошенко оцінив роботу свого батька Петра Порошенка за три роки перебування на посаді глави держави, повідомляє телеканал новини "24".

"Бачимо, що ситуація сьогодні є доволі складною. Але щодо ситуації на Донбасі – маємо модернізовану, поліпшену армію, певну лінію фронту, яку Збройні сили тримають. Звичайно, на жаль, не повна відсутність втрат на фронті. Але це вже не десятки, як це було три роки тому", – відзначив нардеп.

Порошенко додав, що Україна отримала значну підтримку міжнародної спільноти. Він позитивно оцінив міжнародну діяльність президента.

"Маємо міжнародну коаліцію, яка підтримує Україну, маємо санкції проти агресора. Це теж дуже важлива складова роботи президента, тому що, за Конституцією, він відповідає як головнокомандувач за стан армії, військові події і міжнародну діяльність", – сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка натякнули на другий термін

Петро Порошенко став президентом України у червні 2014 року. На виборах 25 травня за нього проголосували 54,7% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Син Порошенка оцінив свого батька за три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути