вівторок, 22 травня 2012 19:22

"Святошинському робінгуду" в міліції пообіцяли зламати ніс

"Святошинському робінгуду" в міліції пообіцяли зламати ніс
Микола Єременко заявив, що йому у міліції погрожували побиттям. Фото: gazeta.ua

Один із затриманих активістів, які громили підпільні гральні салони у Києві та його околицях, журналіст Микола Єременко написав заяву на ім'я прокурора Святошинського району В. Смітюха про те, що йому у службовому кабінеті у присутності кількох працівників міліції погрожували.

"Мені погрожував фізичним насильством, обіцяв зламати ніс полковник міліції Головного управління МВС м. Києва", - уточнив Єременко.

За його словами, ця особа не представилась. "Але я можу цю особу впізнати", - додав активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Геть гральну мафію!" - Націоналісти розтрощили два гральних салони

Крім того, він наголосив, що під час перебування у Святошинському РВВС та ІТТ йому не надали можливості зв'язатись із адвокатом. Зараз його захищає адвокат Денис Овчаров.

Водночас, в УНА-УНСО заявили, що організація систематично працює над припиненням роботи несанкційованих гральних закладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 діб під вартою - Затриманим націоналістам мстяться за розбиті автомати?

"Саме під час такої акції і було затримано наших активістів та інших громадян. Зважаючи на факт затримання, складається враження, що зал гральних автоматів, діяльність якого ми намагались припинити, знаходиться під охороною працівників МВС", - відзначили націоналісти.

Вони звернулись до Міністерства внутрішніх справ з проханням надати список інших подібних закладів, "які перебувають під охороною міліції з метою уникнення в подальшому подібних непорозумінь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко хоче звільнити "святошинських робінгудів" і нагородити медалями "За відвагу"

"Сподіваємось, що кримінальна справа, яка порушена проти громадських активістів, приверне увагу до проблеми потурання працівниками міліції окремим суспільним елементам, що займаються гральним бізнесом, наркоторгівлею та проституцією, адже ці заклади здійснюють свою протиправну діяльність за 100 метрів від райвідділу", - підкреслили в УНА-УНСО.

Зараз ви читаєте новину «"Святошинському робінгуду" в міліції пообіцяли зламати ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути