Ексклюзиви
понеділок, 20 грудня 2010 10:05

Святкування ювілею в Куршавелі обійшлося Пінчуку в 5 мільйонів - ЗМІ

Святкування ювілею в Куршавелі обійшлося Пінчуку в 5 мільйонів - ЗМІ

Мільярдер Віктор Пінчук відзначив свій 50-річний ювілей в альпійському курортному містечку Куршавель.

Про це пише газета "Сегодня" з посиланням на "завсідника курорту Василя Н.".

Крім того, посилаючись на інформацію іноземних ЗМІ, газета зазначає, що на дні народження Пінчука було близько 300 гостей. Рахунок за святкування - 5 мільйонів євро. Серед запрошених - Білл Клінтон, Пол Маккартні і Елтон Джон. Співати для гостей покликали Крістіну Агілеру, яка зараз якраз гастролює у Франції.

За даними видання, для прибулих були заброньовані номери у всіх одинадцяти п'ятизіркових готелях курорту, а також зарезервовані майже всі шале (невеликі будиночки у швейцарському стилі. - ред.). Ціни на номери - до 35 тисяч євро за добу.

Як відзначає газета, розважав гостей Пінчука знаменитий Cirque du Soleil ("Цирк Сонця"), який ще жодного разу не приїжджав до України, оскільки квитки дуже дорогі (в перерахунку на гривні - від 500 до 3500 грн.). Спеціально під шоу-програму в Куршевелі встановили величезний намет площею понад 2000 кв.м.

Після цирку на гостей чекав грандіозний феєрверк.

"Про цирк ми чули, вогні від фейєрверку теж бачили - наш офіс в 4 кілометрах від місця святкування", - розповіла газеті співробітниця гірськолижної школи "Magic in Motion" у Куршевелі.

Готувати для гостей покликали всесвітньо відомого французького шеф-кухаря Алена Дюкасса - найкращого у всій Франції. Одним з його фірмових блюд є креветки з ікрою. Мер Куршевеля Жільбер Блан-Тайор зазначив, що радий святу: гірше було б, якби Пінчук відправився до конкурентів у Австрію або Швейцарію. Він також розповів, що просив дозволити бути присутнім на репетиціях "Цирку Сонця" 150 місцевим дітям.

Прес-секретар фонду Олени Франчук "Антиснід" Павло Піменов не зміг повідомити подробиці святкування.

"Інформація про Куршевель може виявитися пліткою... Можу сказати лише, що Олена і Віктор Пінчук вирішили виділити додатково 90 мільйонів гривень на розвиток благодійних програм. Вони обидва в грудні відзначають свої ювілеї - Олені 40 років, Віктору - 50. Разом якраз виходить 90", - сказав він.

Нагадаємо, Пінчук входить до п'ятірки офіційних мільярдерів Україні.

Зараз ви читаєте новину «Святкування ювілею в Куршавелі обійшлося Пінчуку в 5 мільйонів - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути