пʼятниця, 24 серпня 2012 01:23

"Свободівець" Іллєнко щодня проводить по 5-6 зустрічей на окрузі в Києві
6

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Єдиний кандидат у народні депутати України від ВО "Свобода" на окрузі №215 у Києві Андрій Іллєнко, 25 років, щодня проводить щонайменше по 5-6 зустрічей із виборцями в межах свого округу.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua, перебуваючи на зустрічі з мешканцями на проспекті Лісовому 23 серпня.

"Сьогодні мене, як і скрізь, чудово приймали, блискуча реакція в людей, – говорить Андрій Іллєнко. – Постійно аплодували, було дуже приємно перебувати серед них. У мене щодня проходить по 5-6 зустрічей, але кожна з них дуже приємна і додає сил".

На зустріч зі "свободівцем" прийшло приблизно 50 місцевих жителів. Їм роздавали агітаційну продукцію та крутили патріотичну українську музику.

У команді 25-річного кандидата навіть не сумніваються в його перемозі на виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Патріарх Кирил - це гламурний жлоб і цинічний бізнесмен, який викачує гроші з України" - Іллєнко

"Безперечно на цьому окрузі переможе Андрій Іллєнко. Ви ж бачите, що ми влаштовуємо зустрічі, а інші ні. Бо мажорам страшно агітувати. Вони бояться. Як ви думаєте, яка буде реакція людей, якщо хтось прийде, наприклад, із Партії регіонів?.. Ударять по голові сокирою і все на тому!", – заявив Gazeta.ua Володимир Бохняк, 28 років, член ВО "Свобода".

Пенсіонер Михайло Ронович прийшов на зустріч з Іллєнком, бо побачив в оголошенні знайоме прізвище. Каже, що колись разом працював із батьком юного кандидата.

"Я знав особисто його батька, Юрія Іллєнка. Працювали разом, той був режисером-постановником, а я – статистом. Маму хлопця теж добре знав, правда вона зараз змінилася, схудла дуже, раніше була повніша. І пам'ятаю маленького Андрія. Ще згадую, як той навчався, він же ще молодий зовсім", – розповів чоловік.

За словами Іллєнка, він нещодавно одружився з дівчиною, яка підтримує і розділяє його політичні переконання:

"Я нещодавно одружився. Дружина нормально відноситься до моєї діяльності, тому що знала за кого виходила. Завжди мене у всьому підтримує. І взагалі вона в мене молодець. Дітей ще немає – не встигли", - посміхається "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" Іллєнко щодня проводить по 5-6 зустрічей на окрузі в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути