середа, 12 грудня 2012 15:32

Свободівці готові посприяти відставці Захарченка, якщо той не виконає їх вимог
6

Представники ВО “Свобода” пікетували приміщення головного управляння МВС
Фото: Фото Володимира Хом'яка
Біля приміщення управління МВС зібралося близько двадцяти активістів “Свободи”
Активісти підтримали депутата оплесками
Вимагали аби міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко звільнив начальника ГУ МВС України в Дніпропетровській області
Біля приміщення управління МВС зібралося близько двадцяти активістів “Свободи”

11 грудня представники ВО "Свобода" пікетували приміщення головного управляння МВС України. Вимагали аби міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко звільнив начальника ГУ МВС України в Дніпропетровській області генерала Віктора Бабенка, заступника начальника Кримінальної міліції Дніпродзержинського району області Ігоря Шарана та полковника Олега Плачкова. У разі невиконання звернення "свободівці" готові посприяти відставці Віталія Захарченка.

Біля приміщення управління МВС зібралося близько двадцяти активістів "Свободи" із прапорами партії. Депутат Дінпропетровсьої міської ради від ВО "Свобода" Віталій Купрій зачитав резолюцію, яку написав для міністра Внутрішніх справ Віталія Захарченка.

"В Дніпропетровській області робиться справжнє свавілля. Керівники міліції причетні до масових порушень законодавства. Постійно переслідують активістів опозиційних сил із "Свободи". Перед виборами невідомі позрізали металеві конструкції із білбордами нашої партії і це лишилось не розкритим злочином. Разом з тим відомі злодіяння полковника Ігоря Шарана та його зв'язки з кримінальними авторитетами регіону. Натомість, за нашою інформацією, Віталій Захарченко хоче назначити Бабенка своїм заступником", - виступив перед присутніми Віталій Купрій.

У разі невиконання вимог, депутат запевнив, що його однопартійці застосують всіх важелів впливу у парламенті, аби домогтись відставки Захарченка.

"Такі люди, як Бабенко і йому подібні ганьблять честь мундира. Я зараз передам резолюцію із нашими вимогами і якщо їх не виконають, то будемо добиватись відставки Віталія Захарченка", - резюмував Купрій.

Активісти підтримали депутата оплесками та почали згортати прапори.

Зараз ви читаєте новину «Свободівці готові посприяти відставці Захарченка, якщо той не виконає їх вимог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути