середа, 30 січня 2013 19:42

"Свободівці" бояться, що українську дитину може всиновити Елтон Джон

"Свободівці" бояться, що українську дитину може всиновити Елтон Джон
Ігор Мірошниченко Фото: trust.ua

Партія "Свобода" не хоче розбазарювати український генофонд. Саме тому виступає проти всиновлення українських дітей іноземцями, зокрема і гомосексуальними сім'ями. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп Ігор Мірошниченко.

Він є одним із авторів законопроекту, який передбачає заборону всиновлення українців особам, що перебувають в одностатевому шлюбі.

"Ми проти збочень. Ми проти того, щоб українські діти виховувалися у ненормальних сім'ях. Сім'ї, слава Богу, одностатеві в Україні не реєструються. За нашим законодавством, яке поки що не змінене, можна всиновлювати дітей іноземцями. І от взагалі-то іноземні сім'ї можуть всиновлювати українських дітей. Доки ми не заборонимо іноземцям узагалі це робити, щоб наші діти хоча б не потрапляли в гомосексуальні сім'ї. Прописаної чіткої вимоги, що українських дітей можуть всиновлювати лише нормальні сім'ї, немає. Тому може статися так, що який-небудь Елтон Джон візьме і всиновить українську дитину. Вважаємо, що це неприйнятно і пропонуємо такий законопроект, щоб закрити цю шпарину. Наступним кроком буде заборона всиновлення українських дітей іноземцями", - розповів він.

Мірошниченко наголосив, що психологічно дитина не може вирости нормальною у сім'ї гомосексуалістів.

"Дитина повинна розуміти, що сім'я з чоловіка та жінки є нормальною сім'єю. А так звана сім'я, яка складається із двох чоловіків чи двох жінок, вона є ненормальною. Психологічно вирости здоровою ця дитина не може", - зазначив він.

Нардеп розповів, що за статистикою українці сьогодні всиновлюють набагато більше дітей, ніж з'являється тих дітей, батьків яких позбавляють батьківських прав.

"Відповідно ми найближчим часом можемо вирішити проблему дітей-сиріт в Україні і кожна дитина отримає нормальну, здорову повноцінну сім'ю. Насправді іноземці, так само як і українці, не горять бажанням усиновлювати дитину із суттєвими фізичними вадами. Немає такої черги людей, які хочуть всиновити дітей із вадами. Дітей із суттєвими вадами, які потребують щоденного догляду і медичного нагляду, в Україні не більше тисячі. Сьогодні українська держава спроможна забезпечити їх усім, у тому числі і сім'ями, і турботою. Ми не проти того, щоб, якщо дитині не знайшлося сім'ї в Україні, якщо вона з суттєвими вадами і це її єдиний шанс отримати сім'ю, її всиновили іноземці. Але сьогодні таких дітей немає", - пояснив нардеп.

"Свободівець" додав, що не хоче аби чиновники зловживали цією темою, адже "діти — це великий бізнес".

"І якщо цей бізнес буде мати таку шпарину як неповносправні діти, то можна довідку написати будь-яку. Вона може і не відповідати дійсності. Дозволяючи всиновлювати українських дітей іноземцями, ми розписуємося у своїй неповноцінності. Начебто українці не здатні забезпечити сім'ями власних дітей. Ми не хочемо розбазарювати український генофонд. За українським законодавством відсутні важелі контролю за іноземними сім'ями, які всиновили українських дітей. За законами України можна всиновлювати дітей із 5 років. За кордоном консульське відділення може лише раз на рік відвідати сім'ю з українською дитиною, а при настанні дитиною 9-річного віку - раз на три роки. Ми вважаємо, що це повна відсутність контролю. Діти можуть ставати жертвами чорних трансплантологів, торгівців людьми. Не хочемо, щоб наші діти перетворювалися на бізнес", - додав Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" бояться, що українську дитину може всиновити Елтон Джон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути