вівторок, 10 квітня 2012 09:48

"Свобода" запевнила, що ніщо не вплине на перемогу опозиції на виборах

"Свобода" запевнила, що ніщо не вплине на перемогу опозиції на виборах
Андрій Іллєнко вірить у перемогу опозиції. Фото: obozrevatel.com

Скасування паралельного балотування кандидатів у партійному списку та мажоритарних округах повинно хвилювати об'єднану опозицію в останню чергу.

Про це в ефірі 5 каналу заявив заступник член політради ВО "Свобода" Андрій Іллєнко, відповідаючи на запитання, чи вплине це рішення на перегляд спільного списку кандидатів від опозиції у мажоритарних округах.

"Опозиція має бажання перемогти на парламентських виборах. Відповідно ніякі процеси, які можуть певним чином вплинути на ситуацію, не повинні ламати нашу координацію", - відзначив Іллєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв пояснив, що цементує різнобарвний КОД

За словами націоналіста, якщо опозиція таки втратить здатність координувати свої дії через вищевказане рішення, то про яку перемогу на виборах можна тоді говорити.

"Як би не розвивались події, і які б рішення не були прийняті, вони не вплинуть на нашу виборчу кампанію і перемогу на виборах", - упевнений свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЮТ: "Свобода" — не ангели, але з КОДу їх не виключать

Він уточнив, що наразі можна говорити про певні домовленості щодо спільного списку мажоритарників, які перебувають на фінішній прямій.

"Різні ідеологічно та методологічно політичні сили усвідомлюють загрозу режиму Януковича для України" - наголосив Іллєнко.

 

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" запевнила, що ніщо не вплине на перемогу опозиції на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути