вівторок, 10 квітня 2012 08:41

Соболєв пояснив, що цементує різнобарвний КОД

Соболєв пояснив, що цементує різнобарвний КОД
Сергій Соболєв похвалився передвиборною єдністю опозиції. Фото: obozrevatel.com

Якщо одна із партій-членів Комітету опору диктатурі (КОД) вирішить йти на вибори у мажоритарних округах самостійно, її виключать із КОДу, аби вона не розмивала виборчі голоси.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв.

Зокрема, Соболєв відзначив, що шість партій, які входять у Комітет опору диктатурі, чітко визначились, що вони йдуть на вибори одним партійним списком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов кличе Кличка в КОД: "Треба визначатися і приєднуватися до реально опозиції"

"Це вже цементує спільний партійний список. Тим більше ми маємо гарний досвід роботи в рамках Блоку Юлії Тимошенко, де ПРП працює разом з партією "Батьківщина", і немає ніяких претензій до нас по цій роботі. Тут лише треба мати взаємне бажання, і ми його маємо", - пояснив бютівець.

Крім того, політик наголосив, що партіями, які входять до КОДу, було підписано документ, в якому зазначається, що ті йдуть на вибори тими партійними списками, які будуть оприлюднені безпосередньо Комітетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЮТ: "Свобода" — не ангели, але з КОДу їх не виключать

"Також ми створюємо єдиний список на мажоритарні округи. В разі якщо якась партія додумається піти на вибори окремо, без рішення КОДу, ми будемо приймати рішення про її виключення із Комітету для того, щоб не було розмивання голосів. Це  рішення стосується тих партій, які згідно усіх соціологічних опитувань мають шанс подолати 5% бар'єр. Це рішення так само буде цементувати ті партії, які входять до КОДу", - упевнений Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв пояснив, що цементує різнобарвний КОД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути