четвер, 28 листопада 2013 11:51

"Свобода" пішла до Захарченко вимагати припинити "міліцейське свавілля"

"Свобода" пішла до Захарченко вимагати припинити "міліцейське свавілля"
фото: nbnews.com.ua

"Свободівці" сьогодні пікетують МВС у зв'язку з арештом їх активістів.

Кілька десятків "свободівців" проводять пікет під будівлею МВС. Вони тримають партійні прапори і вимагають припинити "міліцейське свавілля".
Кілька народних депутатів фракції "Свобода", зокрема, Андрій Іллєнко та Андрій Міщенко , зайшли в будівлю МВС , щоб зустрітися з керівником відомства Віталієм Захарченко.
На території , прилеглій до будівлі МВС , знаходиться велика кількість міліціонерів , зокрема, стоїть до десятка автобусів з бійцями спецпідрозділу " Беркут".
В даний час акція проходить мирно , без будь-яких інцидентів.
Як повідомлялося , 24 і 25 листопада під час акцій біля будівлі Кабміну відбулися бійки мітингувальників і правоохоронців , в ході яких було застосовано сльозогінний газ. Два активіста партії " Свобода" були затримані , суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Їм інкримінується скоєння злочину за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу (хуліганство , вчинене із застосуванням предмета , спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) , що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на 3-7 років.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пішла до Захарченко вимагати припинити "міліцейське свавілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути