понеділок, 10 квітня 2017 12:39

"Свобода" добилася скасування скандальної абонплати за газ

Під тиском громадськості Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг скасувала рішення про абонплату за підключення до системи газопостачання.

  "Свобода" пікетує НКРЕКП
"Свобода" пікетує НКРЕКП

Таке рішення прийняли у понеділок, 10 квітня.

  "Сьогодні ми дали їм по руках" - Андрій Ільєнко
"Сьогодні ми дали їм по руках" - Андрій Ільєнко

Цьому передувало пікетування комісії активістами ВО "Свобода", "Національного корпусу" та профспілок. Вимоги пікетувальників на засіданні озвучили народні депутати-"свободівці" Андрій Іллєнко, Олександр Марченко та Олег Осуховський.

"Сьогодні ми дали їм по руках. Але це далеко не остаточна перемога. Очевидно, що вони намагатимуться протягувати ці рішення знову. Намагатимуться й далі залазити в кишені українців. Але ми маємо бути готовими в будь-який момент зібратися й виступити на захист українського народу", - наголосив Андрій Іллєнко.

Олександр Марченко наголосив, що націоналісти добиватимуться звільнення Дмитра Вовка з посади голови НКРЕКП та притягнення його до відповідальности.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" на всіх рівнях готує вимогу до президента

Із 1 квітня ввели абонплату за газ. Нова система замість п'яти складників ціни передбачає два - вартість газу й відшкодування витрат на його доставку та розподіл серед споживачів.

У Національній комісії з регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг пообіцяли призупинити дію рішення про введення абонплати за газ.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" добилася скасування скандальної абонплати за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути