вівторок, 15 серпня 2017 17:34

Свідок підтвердив підпис Януковича у листі до Путіна

Свідок підтвердив підпис Януковича у листі до Путіна
Колишній постійний представник України в ООН Юрій Сергеєв підтвердив підпис Януковича у листі до Путіна. Фото: pravda.com.ua

На зверненні колишнього президента Віктора Януковича до президента РФ Володимира Путіна про введення російських військ в Україну був підпис Януковича.

Про це заявив колишній постійний представник України в ООН Юрій Сергеєв під час своїх вільних показань в Оболонському районному суді Києва у справі про держзраду Януковича, де виступає як свідок, пише Цензор.нет.

"Так, підпис був! Підпис був!", - сказав він на питання адвоката Януковича Мешечка.

Адвокат попросив зачитати протокол допиту Сергеєва в Нью-Йорку в тій частині, де йдеться про підписи. Там говориться, що з того місця, де він сидів - він не бачив тексту листа, який показував Чуркін. І далі зміг із ним ознайомитися пізніше - і без підпису Януковича.

"Так, після засідання ми змогли ознайомитися, і підпис був", - відповів Сергеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, який зв'язок між останніми заявами Януковича і Путіним

Військові прокурори України отримали завірену ООН копію листа екс-президента Віктора Януковича, який був адресований президенту РФ Володимиру Путіну, з проханням про введення російських військ на територію України.

Януковича звинувачують у держзраді, пособництві представникам влади Росії, в умисних діях, вчинених з метою зміни держкордону України, встановленого Конституцією, та веденні агресивної війни.

Зараз ви читаєте новину «Свідок підтвердив підпис Януковича у листі до Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути