четвер, 03 вересня 2020 07:53

Суркіси vs ПриватБанк: Малюська емоційно відреагував на рішення Вовка

Суркіси vs ПриватБанк: Малюська емоційно відреагував на рішення Вовка
Мінфін обов'язково оскаржить ухвалу щодо задоволення позову про стягнення з держбанку $350 млн на користь компаній братів Суркісів в апеляційній інстанції. Фото: facebook.com/DenisMalyuska

Міністр юстиції Денис Малюська назвав рішення Печерського райсуду по Суркісам у справі ПриватБанку "одним з найбільших зашкварів у історії української судової влади у виконанні судді Вовка". Він запевнив, що Мін'юст обов'язково оскаржить ухвалу щодо задоволення позову про стягнення з держбанку $350 млн на користь компаній братів Суркісів в апеляційній інстанції.

Про це Малюська написав на своїй сторінці у Facebook.

"Звертаю увагу на можливі маніпуляції: компанії-позивачі та їх власники точно будуть поширювати інформацію про те, що правда за ними, що у них відібрали гроші та що ці гроші будуть витрачені на корисні для суспільства потреби. Це маніпуляція. Ключове інше – суд без розгляду справи по суті стягнув мільярди гривень з державного банку. Без встановлення того, чи дійсно ці кошти Приватбанк винен. Без встановлення, чи не сплила давність. Без встановлення будь-яких фактів у справі. Впевнений, справедливість буде відновлено. Але як після цього відновлювати довіру до судів?", - додав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд буде оскаржувати вирок суду по внескам Суркісів

ПриватБанк програв у Печерському суді братам Суркісам справу на $350 млн. Раніше Малюська заявляв про те, що бачить у судовому процесі шести британських компаній, пов'язаних із родиною Суркісов, проти ПриватБанку ознаки змови між суддями та бізнесменами.

Зараз ви читаєте новину «Суркіси vs ПриватБанк: Малюська емоційно відреагував на рішення Вовка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути