пʼятниця, 16 вересня 2011 13:22

Шухевич та Бандера були, є і залишаться Героями - Рівненська міськрада

Шухевич та Бандера були, є і залишаться Героями - Рівненська міськрада

Депутати Рівненської міської ради ухвалили запропонований фракцією Всеукраїнського об'єднання "Свобода" текст звернення до президента Віктора Януковича з приводу ухвалених судами рішень щодо визнання незаконними указів президента України Віктора Ющенка про присвоєння Степану Бандері та Романові Шухевичу звань Героїв України.

Як повідомила прес-служба ВО "Свобода", у зверненні, зокрема, йдеться про те, що "для мільйонів українців Роман Шухевич та Степан Бандера були, є і залишаться Героями, які віддали свої життя за незалежність України".

За словами рівненських депутатів, на цьому тлі рішення судів про визнання недійсним указу президента Ющенка виглядають "щонайменше нелогічними і незрозумілими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко і надалі боротиметься за Бандеру та Шухевича

"Висловлюючи позицію громади міста, ми звертаємося до президента Віктора Януковича із закликом сприяти визнанню Романа Шухевича і Степана Бандери Героями України, які здійснили величезний внесок у становлення незалежності України", - резюмували у Рівненській міськраді.

Нагадаємо, 2 серпня 2011 року Вищий адміністративний суд залишив у силі рішення Донецького окружного адміністративного та апеляційного суду про визнання незаконними указів президента Віктора Ющенка про присвоєння звань Героя України Романові Шухевичу та Степану Бандері.

Зараз ви читаєте новину «Шухевич та Бандера були, є і залишаться Героями - Рівненська міськрада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути