середа, 09 квітня 2014 16:53

Шуфрич з Добкіним піаряться на сепаратистах - екс-нардеп

Шуфрич з Добкіним піаряться на сепаратистах - екс-нардеп
Фото: lenta-ua.net

Законопроект "регіоналів" про амністію протестувальників Сходу є елементом передвиборчої кампанії кандидата у президенти Михайла Добкіна.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив екс-нардеп Борис Беспалий.

"Наскільки розумію Шуфрич є помічником Добкіна. Тому, думаю, що запропонований законопроект є елементом їх виборчої президентської кампанії. Хочуть показати, що з одного боку миротворці і готові до компромісів, а з іншого боку своїх не здають. Такий хід дуже логічний, як для президентської кампанії. Мета - завоювати електоральне поле. Все-таки на Сході люди більш прихильні до Добкіна, ніж до Порошенко чи Тимошенко", - розповів політик.

"Шуфрич подає проект, але незрозуміло наскільки він у контакті і наскільки представляє інтереси учасників мітингів на Сході. З тої інформації, що я бачу він поза грою. Шуфрич не серед тих, хто захоплює і не серед тих, хто звільняє приміщення. Проведемо аналогію з Майданом. Майдан не використовував і не розглядав амністію, як елемент припинення розв'язання ситуації. Хоча ініціювали різні сторони - Петренко подавав закон з боку Майдану, а Мірошниченко з боку президента. Вони обидва володіли ситуацією і чим би не керувались - це учасники процесу. Тому проект Шуфрича можна пояснити лише піар кроком", - зазначив Беспалий.

Він не виключає іншої мотивації цього законопроекту.

"Якщо сепаратисти збираються продовжувати свої акції, тоді це тактичний маневр з метою продовження подальшого наступу, розвитку подій. Якщо вони не мають наміру продовжувати, то це м'яка форма капітуляції", - зауважив екс-нардеп. Беспалий припускає, що законопроект можуть прийняти за умови, що у його текст буде включена чітка умова - повна стабілізація ситуації і припинення будь-яких мітингів на Сході. Нагадаємо, "регіонали" підготували законопроект про амністію протестувальників на Сході.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич з Добкіним піаряться на сепаратистах - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути