пʼятниця, 26 липня 2013 13:11

Суддя-любителька великих декольте видалилась із соцмережі
5

Фото: Фото: vk.com

Кандидатка, що перебуває у резерві на заміщення вакантної посади судді Франківського районного суду міста Львів, Тамара Мартьянова, видалила свою сторінку із соцмереж.

Учора жінка 1986 року народження стала відома завдяки своєму бажанню стати суддею й водночас відвертим та звабливим фото. Мартьянова сама викладала їх на власній сторінці у "Вконтакті". Сьогодні її аккаунт заблокований. Проте вдалось знайти ще одну сторінку майбутньої судді, де жінка на фото також має відверте декольте .

Одна з причин, чому тема Мартьянової набула розголосу — це те, що сайті Вищої кваліфікаційної комісії суддів України розміщено список, в якому Мартьянова числиться під номером 27 на заміщення вільної вакансії судді. Водночас, у Франківському районному суді Львова, кандидаткою у судді якого зареєстрована жінка, головою є Світлана Мартьянова, яка імовірно є родичкою Тамари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидатка на посаду судді любить позувати у прозорих сукнях та в сауні

Читачі залишають під новинами невдоволені коментарі:

"Глядячи на цю зухвалу, нахабну та розбещену фізію можна стверджувати що за радянських часів це була б типова ісполкомівська тьотя з копною на голові .
Бережи Боже від таких суддів! Бо це не суддя, а наглючий бульдозер", - написав Дірк.

"Одним словом – ФЕМИДутка", - написав Славко.

"86-го? Точно? Певні, що не 76-го?
Ну і як не покритикувати її зачіску, а-ля держчиновниця Жлобівського району. Ще трохи салом обросте і буде в самий раз.
Та все ж не сама вульгарна дівиця, яка "зробила себе сама", - зауважив Узі Львова.

"А мне становится плохо, как подумаю… за счет каких денег вся эта красота. Я работала в суде и видела этих нищих старушек, одиноких матерей-просительниц, на которых орут работники суда, безработных и подростков-наркоманов", - сказала Дана.

"В выражении лица и в глазах прослеживается абсолютная безпринципность!! гляньте на фото, где там простодушие, добродетель, справедливость....-это ппц!", - Маяк.

Дехто заступився за майбутню суддю:

"Не понимаю, что тут такого неприличного нашли? Думаю, если журналисты пройдутся по списку действующих судей по соц сетям, то увидят куда более откровенные фото уже судей, а не кандидатов. И прокуроров в трусах и в сауне тоже хватает )))", - Свояк.

 

Зараз ви читаєте новину «Суддя-любителька великих декольте видалилась із соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути